Gândim verde

Suntem preocupati in permanenta de imbunatatirea eficientei energetice si a nivelului de confort ale solutiilor pe care le implementam. De aceea, ne adaptam continuu ultimelor tehnologii in domeniu, atat la instalatiile nou proiectate, cat si la cele existente si urmarim reducerea emisiilor de CO2 si protejarea mediului.

În 2006 am implementat primele sisteme VRF LG cu freon R410A prietenos cu mediul, din Europa (parcarea interioară Unirea Shopping Center) și continuăm să depunem un efort susținut în creșterea eficienței energetice a tuturor soluțiilor pe care le implementăm.

In contextul in care proprietarii si dezvoltatorii de cladiri sunt din ce in ce mai preocupati de reducerea efectelor negative asupra mediului, solutiile pe care le propunem vin in intampinarea acestui interes si ajuta la obtinerea certificatelor verzi ale cladirilor (BREEAM, LEED etc)

Tehnologiile Inverter si agentii frigorifici prietenosi cu mediul, sistemele complexe de control inteligent al energiei si costurilor, alaturi de experienta echipei noastre in proiectarea si implementarea solutiilor verzi, contribuie in mod substantial la protejarea mediului.

Gandim verde, avem grija de natura impreuna!